Monday, August 15, 2016

iPhone 7 ar putea fi prezentat pe 7 septembrie

Apple ar putea organiza evenimentul de lansare a noului iPhone 7 în data de 7 septembrie. În mod tradiţional, Apple prezintă în fiecare an un nou model de iPhone în cadrul unui eveniment organizat în luna septembrie. Singura necunoscută, pentru care se aşteaptă confirmarea oficială, este dată exactă.

Conform celor de la Bloomberg, care au un istoric foarte bun în ceea ce priveşte confirmarea zvonurilor, evenimentul în care va fi lansat iPhone 7 va avea loc pe data de 7 septembrie. Conform informaţiilor vehiculate până acum, şi susţinute inclusiv de Bloomberg şi The Wall Street Journal, iPhone 7 nu va beneficia de un aspect nou, ci va folosi acelaşi design lansat de Apple în 2014.

Astfel, noul model ar reprezenta o premieră în ceea ce priveşte strategia Apple. Ar fi pentru prima oară când compania americană va folosi trei ani la rând acelaşi design. În mod tradiţional, Apple apela la acelaşi design doar doi ani consecutiv. Aşa a fost cazul pentru iPhone 4 şi 4S, iPhone 5 şi 5S, respectiv iPhone 6 şi iPhone 6S.